Retourneren

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN
ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien “Sana-Care Gezondheidsproducten” reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).
RETOURNEREN / AFKOELPERIODE
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder  opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag  inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar  de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw  herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien  redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de  ondernemer geretourneerd worden.
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de retour verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan “Sana-Care Gezondheidsproducten” kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan “Sana-Care Gezondheidsproducten” heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.
Retouradres:
Sana-Care Gezondheidsproducten
Looierstraat 13
5991 KC Baarlo
Limburg
Nederland
E-mail: info@sana-care.nl
Mobiel: 06-11771505
www.sana-care.nl